Angajatii Turnului Eiffel au intrat vineri in greva, in semn de protest fata de intensificarea furturilor din buzunare in jurul uneia dintre cele mai populare atractii turistice din Paris.

Daca greva nu va inceta, Turnul Eiffel va fi inchis inaintea vacantei de Rusalii. In anul 2013, Muzeul Luvru a fost inchis cateva zile din cauza unei greve organizate din acelasi motiv.

Angajatii edificiului de fier care are 126 de ani au motivat greva prin "intensificarea furturilor din buzunare" si a talhariilor care au vizat turisti.

"Hotii vin in grupuri de patru-cinci. Uneori, pot fi chiar 30", a declarat un angajat al Turnului Eiffel care participa la greva. Un alt angajat sustine ca a fost amenintat de hotii din buzunare. "Vrem masuri clare de securitate pentru a se pune capat acestui fenomen, care vizeaza zilnic turisti", au comunicat organizatorii grevei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.