Fostul campion mondial la categoria grea Evander Holyfield si politicianul Mitt Romney, candidat la alegerile prezidentiale din SUA in 2012, au fost adversari, vineri, la Salt Lake City, intr-un meci demonstrativ de box organizat in scop caritabil, informeaza presa americana.

Republicanul Romney, in varsta de 68 de ani, si Holyfield (52 de ani) au facut spectacol la evenimentul organizat in scopul strangerii de fonduri pentru Charity Vision, o organizatie care ajuta persoanele cu probleme mari de vedere din tarile sarace. Cei doi mai mult au imitat desfasurarea unui meci de box, la un moment dat Holyfield chiar prabusindu-se la podea dupa ce a fost lovit usor de Romney. Dupa ce s-a ridicat de la podea, fostul pugilist l-a alergat putin in ring pe politician. Totul s-a incheiat cu imbratisari si cu victoria lui Evander Holyfield, scrie MEDIAFAX.

Donatiile de la acest eveninment au variat intre 25.000 si 250.000 de dolari. Suma totala stransa a fost de cel putin un milion de dolari. Mitt Romney a fost invins de Barack Obama la alegerile prezidentiale din SUA din 2012. Evander Holyfield a fost detinatorul centurilor WBA, WBC, IBF la categoria grea. El are in palmares 44 de victorii, dintre care 29 prin KO, si zece infrangeri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.