Trei barbati inarmati au luat cu asalt, miercuri, un hotel din Kabul, omorand mai multe persoane, intre care un cetatean american, care asistau la un concert de muzica traditionala afgana, a anuntat seful politiei din Kabul, Abdul Rahman Rahimi, citat de CNN.
Un schimb de focuri intre atacatori si fortele de ordine a urmat dupa asalt, scrie MEDIAFAX. La capatul unei operatiuni de mai multe ore, cei trei atacatori au fost ucisi, anuntase mai devreme un purtator de cuvant al politiei afgane. In total, cinci persoane au fost ucise, intre care un cetatean american, iar alte cinci ranite, potrivit lui Abdul Rahman Rahimi.

Un oficial din cadrul Departamentului de Stat a confirmat moartea unui cetatean american in urma unui atac la hotelul Park Palace din Kabul, dar nu a oferit detalii despre identitatea victimei. "Gandurile noastre se indreapta in acest moment catre familiile victimelor", a spus el. Atacul nu a fost revendicat pana acum, insa talibani au comis anterior astfel de atacuri la Kabul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.