Presedintii Frantei si Ucrainei au pledat miercuri, in cursul intalnirii la Paris, pentru aplicarea in totalitate a Acordului de la Minsk.

"Singura linie de conduita pe care o acceptam este cea a aplicarii integrale a Acordului de la Minsk; lucram in acest sens", a afirmat Hollande intr-o conferinta de presa, scrie MEDIAFAX.

"In principiu, armistitiul este respectat, dar exista unele incidente; armamentul greu a fost retras, dar nu in totalitate", a insistat François Hollande, salutand "rolul esential" jucat de Petro Porosenko in cautarea unei solutii politice la conflictul separatist din estul Ucrainei.

"Nu exista alternativa la Acordul de la Minsk, acesta este singura cale de restabilire a pacii si securitatii in Ucraina", a spus Porosenko. Conflictul separatist din estul Ucrainei, izbucnit in martie 2014, s-a soldat pana acum cu cel putin 6.100 de morti


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.