Politia spaniola a retinut un cuplu de romani la Valencia, care intentiona sa isi vanda fiica in varsta de doar o saptamana cu 5.000 de euro, relateaza El Pais, in pagina electronica de joi.
Inainte de a se naste copilul, barbatul a mers in Romania pentru a stabili detaliile cu cumparatorii. Tatal, in varsta de 43 de ani, si mama, in varsta de 38 de ani, au fost acuzati de abuz de relatii familiale. Cei doi au luat decizia de a-si vinde fiica inca de la inceput, femeia ramanand insarcinata cu acest scop, potrivit politiei. Barbatul a luat legatura cu posibilii cumparatori pe Internet, scrie MEDIAFAX.

Acesta nu este primul caz de acest tip din Valencia. In februarie, un judecator din Benidorm a condamnat la un an de inchisoaere sase persoane pentru ca au participat la vanzarea unui bebelus in schimbul a 5.000 de euro. Magistratul a condamnat mama, cuplul care a cumparat copilul si alte trei persoane care au intermediat afacerea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.