Sute de pasageri au fost afectati miercuri de doua incidente in care au fost implicate trei avioane pe aeroportul din Dublin, insa nicio persoana nu a fost ranita, relateaza postul RTE in pagina electronica.

Doua avioane ale companiei Ryanair s-au ciocnit usor in timp ce efectuau manevre in vederea decolarii. Pe de alta parte, un avion al companiei Aer Lingus a fost nevoit sa se intoarca pe aeroport la scurt timp dupa decolare.

Ryanair a precizat intr-un comunicat ca aripa unuia dintre avioanele sale pare sa fi lovit usor coada unui alt avion al aceleiasi companii, pe aeroportul din Dublin. Ambele avioane se pregateau sa intre pe pista in vederea decolarii, unul spre Zadar (Croatia) si celalalt spre Edinburgh (Scotia). Compania a adaugat ca toti pasagerii au fost transferati in alte avioane, scrie MEDIAFAX.

Intr-un incident separat, un avion al companiei Aer Lingus, care decolase de la Dublin catre Viena, a fost nevoit sa revina pe aeroport dupa ce a raportat o "problema tehnica". Potrivit unor surse, decizia de a reveni pe aeroport a fost cauzata de "un miros la bordul" avionului, insa compania aeriana nu a confirmat aceasta informatie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.