Presedintele american, Barack Obama, a fost pe punctul sa cada de pe scara avionului prezidential Air Force One, la intoarcerea din Florida, unde si-a petrecut sfarsitul de saptamana jucand golf cu donatori bogati, relateaza New York Daily News in editia electronica.

Obama pare ca a alunecat dupa ce a coborat prima treapta a avionului prezidential, la revenirea la Baza Aeriana Andrews, duminica seara, dupa un scurt sejur in statul american Florida. El si-a recapatat insa echilibrul si a reusit sa coboare din Air Force One fara probleme, dupa care s-a indreptat spre elicopterul prezidential, potrivit unei inregistrari video, scrie MEDIAFAX.

Barack Obama se intorcea din Palm City, unde a vizitat Clubul National de Golf din Florida. Presedintele a jucat cateva partide de golf cu donatori bogati, printre care patronul echipei de baseball Houston Astros, Jim Crane, si mogulul din domeniul petrolier Mitch Carroll. Presa locala a relatat de asemenea ca Obama a jucat cu fostul baschetbalist Alonzo Mourning si cu jurnalistul sportiv Ahmad Rashad.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.