Un tren de pasageri a deraiat, vineri, in nordul Indiei, provocand moartea a cel putin 30 de persoane si ranirea altor aproximativ 50, a anuntat un purtator de cuvant al cailor ferale, citat de CNN.

Accidentul feroviar a avut loc la aproximativ 35 de kilometri est de Lucknow, in statul Uttar Pradesh (nordul Indiei), a declarat purtatorul de cuvant Neeraj Sharma. Locomotiva si doua vagoane au deraiat, potrivit purtatorului de cuvant. Autoritatile investigheaza cauzele producerii accidentului, a declarat el.

Astfel de accidente sunt frecvente in India, unde trenurile transporta zeci de milioane de pasageri in fiecare zi circuland pe o vasta retea invechita. Aproximativ 15.000 de persoane isi pierd viata in fiecare an in astfel de accidente, potrivit unui raport guvernamental publicat in 2012, care atribuie acest "masacru" normelor de securitate insuficiente, scrie MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.