Un elicopter militar s-a prabusit in apropiere de Belgrad in timp ce evacua un bebelus bolnav din sudul Serbiei, iar toate cele sapte persoane care se aflau la bord au murit, au anuntat autoritatile sarbe sambata, relateaza AP.

Ministerul sarb a Apararii nu a precizat imediat daca exista supravietuitori in urma prabusirii, care a avut loc vineri noaptea, in apropiere de Aeroportul International de la Belgrad, situat la aproximativ 30 de kilometri de capitala.

Potrivit televiziunii sarbe de stat, la bordul elicopterului de transport de tip MI-17 se aflau patru membri ai echipajului, doi lucratori medicali si un bebelus in varsta de cinci zile care suferea de probleme respiratorii care-i puneau viata in pericol, scrie MEDIAFAX.

Elicopterul s-a prabusit in conditii de ceata. Mai multe zboruri comerciale care au incercat sa aterizeze pe aeroport au fost redirectionate catre alte aeroporturi, din cauza vizibilitatii reduse.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.