Ninsori abundente insotite de fulgere au avut loc joi in Marea Britanie, iar, ca efect, traficul rutier, feroviar si aerian se desfasoara cu dificultate.

"Se inregistreaza ninsori in zone din nordul si vestul tarii, inclusiv fenomene de viscol si furtuni", a declarat Simon Partridge, un reprezentant al Serviciului meteorologic.

"Avem si ninsori insotite de fulgere, in zona de nord a orasului Manchester - sunt furtuni normale, doar ca este ninsoare in loc de ploaie", a explicat specialistul. Scoli din regiunile Cumbria, Scotia si Irlanda de Nord au fost inchise din cauza ninsorilor, iar compania telefonica EE a anuntat ca semnalul are probleme in zonele Ayrshire, Yorkshire, Tyne si Wear, scrie MEDIAFAX.

Peste zece trenuri au fost anulate intre orasele Manchester si York. Numeroase zboruri au fost suspendate pe aeroportul din Manchester.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.