Gradina Zoologica din San Francisco ofera dezamagitilor in dragoste un nou motiv pentru a sarbatori Sfantul Valentin - sansa de a adopta scorpioni uriasi sau gandaci de Madagascar botezati cu numele persoanelor care i-au facut sa sufere, informeaza Reuters.

"Atunci cand va ganditi la nemultumirile din viata voastra amoroasa, cu ocazia Sfantului Valentin din acest an, puteti sa adoptati un gandac de Madagascar pe post de cadou pentru fostul vostru partener de cuplu", au declarat, luni, managerii Gradinii Zoologice din San Francisco pe pagina de internet dedicata donatiilor ce pot fi facute in beneficiul vietuitoarelor care traiesc in acest loc.

Pentru persoanele care au fost respinse in dragoste, San Francisco Zoo recomanda spre adoptie un scorpion paros, o specie de scorpion urias care traieste in vestul Statelor Unite. "La fel ca stiti-voi-cine, atunci cand o victima potrivita trece prin apropiere, scorpionul o prinde pe biata creatura intre clestii sai si apoi isi inteapa prada", au explicat reprezentantii gradinii zoologice citate.

Pentru persoanele care au suferit ingrozitor de mult din dragoste, San Francisco Zoo ofera posibilitatea expedierii unei scrisori de instiintare - in legatura cu acea adoptie speciala - a persoanei care a cauzat dezamagirea amoroasa. Dreptul de atribuire a unui nume pentru vietuitoarele "adoptate" costa de la 25 de dolari pana la 1.000 de dolari. Sumele donate vor fi folosite pentru sprijinirea programelor de cercetare si conservare a naturii, scrie MEDIAFAX.

"Nu putem face nicio promisiune, dar legenda urbana spune ca un astfel de dar, un scorpion adoptat, asigura un fel de protectie permanenta impotriva viitoarelor dezamagiri in dragoste. Sa inceapa procesul de vindecare!", se afirma intr-un mesaj publicat pe aceeasi pagina de internet asociata donatiilor pentru San Francisco Zoo.

Potrivit nbcbayarea.com, pachetele de adoptie nu includ de fapt animale vii - adoptiile putand fi facute doar cu numele. Donatorii primesc intr-adevar certificate de adoptie de la Gradina Zoologica din San Francisco, alaturi un pachet special de Sfantul Valentin ce contine, in functie de animalul "adoptat", scorpioni si gandaci din plastic.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.