Popularitatea lui François Hollande a inregistrat o crestere de zece puncte procentuale intr-o saptamana si atinge 34% opinii favorabile, potrivit unui sondaj publicat sambata.
Premierul Manuel Valls, ovationat marti de catre deputati in Adunarea Nationala, inregistreaza si el o crestere de noua puncte si-l devanseaza pe presedinte, cu 44% opinii favorabile, potrivit unei anchete efectuate de catre Institutul BVA pentru postul de telviziune i-Télé si furnizorul de acces la Internet si telefonie Orange.

"Peste" 65% dintre cei chestionati au o parere "proasta" sau "foarte proasta" fata de seful statului, fata de 75% in decembrie si 76% la 6 ianuarie, cu o zi inainte de atentatul de la Charlie Hebdo. BVA afirma ca nu a difuzat ancheta din 6 ianuarie "avand in vedere actualitatea tragica". Cota sefului statului a amorsat o revenire de la jumatatea lui decembrie, dupa ce a tins catre 20%, un nivel extrem de scazut pentru locatarii de la Palatul Elysée.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.