Emma Stone si iubitul sau, actorul Andrew Garfield, planuiesc sa se casatoreasca vara viitoare, dupa ce acestia s-au logodit in luna mai a anului trecut, potrivit relatarilor din presa americana.
Emma Stone si Andrew Garfield, care au o relatie de la mijlocul anului 2011, cauta un loc potrivit la Roma pentru organizarea nuntii lor, la care ar urma sa participe doar 25 de invitati, prieteni si membri ai familiei. "Andrew ar fi foarte multumit cu o ceremonie simpla, la primarie, dar Emma vrea ceva mai special, memorabil. Vor sa se casatoreasca si sa intemeieze o familie. Discuta aceste lucruri. Se iubesc la nebunie", a declarat o sursa pentru revista OK!.

Emma Stone, declarata in 2013 si 2014, de revista Forbes, drept cea mai profitabila actrita pentru studiourile de film de la Hollywood, a fost nominalizata anul acesta la premiul Oscar pentru cea mai buna actrita in rol secundar, pentru prestatia din filmul "Omul Pasare sau Virtutea nesperata a ignorantei/ Birdman". Actrita, desemnata in 2012, de revista Vogue, drept cea mai eleganta femeie din Statele Unite ale Americii, a jucat in filme precum "Uimitorul Om-Paianjen/ The Amazing Spider-Man", "Culoarea sentimentelor/ The Help", "Prietenie cu folos/ Friends with benefits", "Filmul 43: Scandalos/ Movie 43", "Uimitorul Om-Paianjen 2/ The Amazing Spider-Man 2" si "A naibii dragoste/ Crazy, Stupid, Love". Andrew Garfield, in varsta de 31 de ani, a devenit celebru pentru rolul din franciza "Uimitorul Om-Paianjen/ The Amazing Spider-Man". Garfield a castigat un premiu BAFTA, pentru cel mai bun actor, pentru rolul din filmul "Boy A", din 2007. A mai jucat in filme precum "Reteaua de socializare/ The Social Network", care i-a adus o nominalizare la Globul de Aur pentru cel mai bun actor in rol secundar, "Sa nu ma parasesti/ Never Let Me Go", "Cealalta mostenitoare Boleyn/ The Other Boleyn Girl" si "Dr. Parnassus/ The Imaginarium of Doctor Parnassus".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.