Guvernul german a anuntat ca mai multe site-uri oficiale, inclusiv cel al cancelarului Angela Merkel, au fost vizate miercuri dimineata de un atac informatic, o actiune revendicata de CyberBerkut, o grupare ucraineana prorusa.
Site-urile cancelarului Angela Merkel, Guvernului german si Bundestagului au fost victima unui atac informatic, a declarat purtatorul de cuvant al cancelariei, Steffen Seibert, in cursul unei conferinte de presa. Pe site-ul sau, CyberBerkut a anuntat ca a "blocat site-urile cancelarului german si Bundestagului", miercuri, cu o zi inainte de intrevederea dintre Angela Merkel si premierul ucrainean Arseni Iateniuk, scrie MEDIAFAX.

"Premierul Arseni Iateniuk spera sa obtina imprumuturi de mai multe milioane de euro din partea Uniunii Europene si a FMI", adauga aceasta grupare pe site-ul sau. Iateniuk "are nevoie de bani pentru a extinde conflictul si nu pentru a reconstrui infrastructurile distruse de tara noastra", potrivit CyberBerkut, "care indeamna poporul si Guvernul Germaniei sa stopeze sustinerea financiara si politica a regimului criminal de la Kiev".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.