O prezentatoare a unui post de televiziune australian a izbucnit in lacrimi atunci cand a descoperit, in timp ce anunta in direct numele ostaticilor ucisi luni la Sydney, ca il cunostea pe fratele uneia dintre victime.

Jurnalista Natalie Barr de la Channel Seven s-a emotionat in momentul in care a anuntat ca unul dintre ostaticii ucisi la cafeneaua Lindt din centrul orasului Sydney este Katrina Dawson, o avocata in varsta de 38 de ani si mama a trei copii, pe al carei frate il cunostea.

"Katrina Dawson era sora unui cunoscut avocat, Sandy Dawson, care a lucrat si pentru Channel Seven", a anuntat Barr cu vocea gatuita. "Sandy Dawson, pe care il cunosc. Este mama a trei copii", a continuat ea printre lacrimi.

"Tocmai am aflat acest lucru", a adaugat ea plangand, moment in care a fost ajutata de colegul sau, David Koch. "Mama a trei copii (...) este una dintre victime. Avem un oras trist in aceasta dimineata", a continuat el.

Katrina Dawson a intrat in cafeneaua Lindt luni dimineata pentru a cumpara o cafea, asa cum facea de obicei. Ea era insotita de o colega de la firma de avocatura la care lucra. Cele doua au fost luate ostatice impreuna cu alti clienti si angajati ai cafenelei, incidentul incheindu-se dupa 17 ore cu trei morti, inclusiv autorul luarii de ostatici, si sase raniti, scrie MEDIAFAX.

Celalalt ostatic ucis este Tori Johnson, in varsta de 34 de ani, administratorul Lindt Cafe. Autorul luarii de ostatici, identificat de presa australiana ca fiind Man Haron Monis, un barbat in varsta de 50 de ani de origine iraniana, a fost ucis in schimbul de focuri care a urmat. Politia ancheteaza daca cei doi ostatici au fost ucisi de Monis sau daca au murit in timpul schimbului de focuri.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.