Prima intalnire dintre Barack Obama, actualul presedinte al Statelor Unite ale Americii, si avocata Michelle Robinson, cea care urma sa ii devina sotie, va fi subiectul unui film, informeaza contactmusic.com, care citeaza site-ul Deadline.

Potrivit sursei citate, filmarile lungmetrajului, bazat pe prima intalnire a cuplului, vor incepe anul viitor. Actrita Tika Sumpter va interpreta rolul avocatei Michelle, iar actorul care va juca rolul presedintelui Barack Obama nu a fost inca ales.

Filmul se va numi "Southside with You" si este descris ca o drama in stilul peliculei "Inainte de rasarit/ Before Sunrise", de Richard Linklater.

Barack Obama si-a intalnit viitoarea sotie cand, in timpul primului an de studentie, la Facultatea de drept de la Harvard, si-a luat o slujba de vara la firma de avocati Sidley Austin din Chicago. Michelle Robinson lucra deja in firma si a fost insarcinata sa ii fie mentor lui Obama, scrie MEDIAFAX.

Prima lor intalnire a avut loc intr-o dupa-amiaza de vara, in 1989, cand cuplul a vizitat pentru prima data Art Institute, cei doi au facut o plimbare lunga, iar apoi au vizionat filmul "Pizzeria lui Sal/ Do The Right Thing", regizat de Spike Lee. Primul sarut a avut loc pe o bordura din fata unui Baskin Robbins (magazin care vinde inghetata). Cei doi s-au casatorit in 1992 si au impreuna doua fiice.

Potrivit site-ului Deadline, Richard Tanne a scris scenariul pentru film, iar Tracey Bing si Stephanie Allain vor produce pelicula pentru compania Homegrown Pictures. Filmarile vor incepe in luna iulie, in Chicago.

"Eu si Stephanie suntem incantate sa producem acest film inteligent si atemporal, care face lumina asupra uneia dintre cele mai grozave povesti de dragoste a timpurilor noastre", a declarat Bing pentru Deadline.

"Richard a surprins cu adevarat esenta acestei legaturi romantice dintre Barack si Michelle, care este atat de evidenta in modul in care se uita unul la altul. Asteptam cu nerabdare sa-l gasim pe perfectul Barack", a adaugat Tracey Bing.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.