Militantii separatisti din estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa se prezinte la alegerile parlamentare organizate duminica de Kiev

Militantii separatisti din Lugansk, in estul Ucrainei, au impartit manifeste prin care ameninta locuitorii care intentioneaza sa se prezinte la alegerile parlamentare organizate duminica de Kiev, relateaza agentia Zik, in pagina electronica.

Separatistii au impartit manifeste in Rubijne, teritoriu controlat de armata ucraineana, prin care ii ameninta pe pensionari ca daca vor vota li se vor lua pensiile, a declarat politia, scrie MEDIAFAX.

In regiunea Lugansk, controlata de rebeli, amenintarile sunt insa si mai dure. Astfel, un manifest semnat de separatistii prorusi cere ca "alegerile burgheze ale juntei de la Kiev" sa fie ignorate, amenintand cu legea martiala si executarea membrilor comisiilor electorale.

Alegerile parlamentare au loc duminica in 13 dintre cele 21 de circumscriptii din Donetk si in patru dintre cele 11 din Lugansk.

Citeste si: Ucraina voteaza! Primele alegeri parlamentare de la inlaturarea lui Ianukovici


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.