Sase romani, inclusiv o fetita de un an si sase luni, au murit, iar trei au fost raniti dupa ce microbuzul in care se aflau s-a lovit cu o autoutilitara, sambata dimineata, pe Autostrada A1 din Italia, la periferia orasului Roma, relateaza ziarul La Repubblica, in editia electronica.

Accidentul a avut loc sambata in jurul orei 5.00 (6.00, ora Romaniei), pe Autostrada A1, pe sensul Napoli-Roma, in zona Colleferro, la periferia sud-estica a Romei, scrie MEDIAFAX.

Un microbuz marca Mercedes inmatriculat in Romania a lovit din spate o autoutilitara Fiat Ducato. Cinci romani din microbuz au murit pe loc, iar o fetita in varsta de un an si sase luni a decedat la spital. Alti trei romani au fost raniti in accident si au fost transportati la spitale din Roma. Pesoanele aflate in autoutilitara - o familie marocana formata din parinti si patru copii - au suferit doar rani usoare.

Dupa coliziunea initiala, cele doua vehicule au fost lovite usor de alte masini care circulau in acel moment pe autostrada, insa nimeni nu a fost ranit. Potrivit autoritatilor, cei noua romani aflati in microbuz sunt rezidenti in Italia, probabil in provincia Salerno (regiunea campania, sud). Autoritatile italiene ancheteaza circumstantele producerii accidentului.

Citeste si: Reactia Ministerului Afacerilor Externe dupa accidentul rutier din Italia


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.