David Cameron analizeaza posibilitatea introducerii unor masuri pentru limitarea numarului imigrantilor europeni care vin la munca in Marea Britanie.

Potrivit unor surse citate de FT si de Sunday Times, Downing Street elaboreaza un plan care prevede alocarea de coduri de asigurari sociale cu durata determinata imigrantilor europeni necalificati care vin sa munceasca in Marea Britanie.

David Cameron intentioneaza sa anunte noi masuri pentru limitarea imigratiei, in decembrie, dar analistii cred ca este vorba de un plan menit sa contracareze ascensiunea formatiunii eurofobe UKIP (Partidul Independentei Marii Britanii), in perspectiva unui scrutin legislativ partial, programat pe 20 noiembrie in circumscriptia Rochester/Strood, scrie MEDIAFAX.

Potrivit unor experti citati de Financial Times, restrictiile pe care Cameron intentioneaza sa le implementeze nu ar face decat sa stimuleze munca la negru.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.