Liderul nord-coreean Kim Jong-un a inspectat un complex rezidential la Phenian.

Aceasta este prima mentiune a unei aparitii publice a liderului nord-coreean din 3 septembrie, data la care a asistat la un concert la Phenian impreuna cu sotia sa. Absenta lui la ultima aniversare a partidului a alimentat speculatiile cu privire la soarta sa.

KCNA a anuntat ca Kim Jong-un a efectuat o vizita de "supraveghere" a santierului unui nou complex rezidential construit in capitala special pentru oamenii de stiinta care lucreaza la un program de sateliti al Coreei de Nord.

"Inspectand exteriorul cladirilor rezidetiale si publice, decorate cu panza de diverse culori, (Kim Jong-un) si-a exprimat profunda multumire, declarand ca le considera magnifice", a relatat agentia.

Portretul unui Kim Jong-un zambitor ocupa marti aproape toata pagina intai a Rodong Sunmun, cotidianul partidului. Alte fotografii, mai mici, il arata pe liderul nord-coreean sprijinindu-se intr-un baston negru. KCNA nu a precizat data vizitei, dar agentia anunta in mod obisnuit astfel de vizite la o zi dupa ce au loc acestea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.