Jennifer Huddson a declarat ca un nou film din seria "Totul despre sex" ar putea intra in productie in curand.

Jennifer Hudson a declarat, intr-un interviu pentru un post de radio american, ca un al treilea film inspirat din serialul "Toul despre sex/ Sex and the city" ar putea fi realizat, proiectul fiind deja discutat de producatori.

"Este posibil sa se intample. Cineva tocmai m-a contactat in legatura cu asta. Deci, daca se discuta, este posibil sa se faca. Cautati-o pe fata voastra, Louise din St Louis", a spus Hudson in interviul pentru Dish Nation, referindu-se la rolul Louise pe care l-a interpretat in filmul "Totul despre sex 2", din 2010, cand era asistenta personala a lui Carrie Bradshaw. Cel mai recent film al francizei "Totul despre sex", realizat in 2010 si a carui actiunea era plasata in Abu Dhabi, a fost prost primit de critici si de public si foarte criticat de nucleul de fani al serialului, care a considerat ca pelicula s-a indepartat prea mult de ideea din seria de televiziune.

Speculatiile despre un nou film al francizei au fost alimentate si de declaratiile vedetei principale a productiei, Sarah Jessica Parker, care a spus, in ianuarie, intr-un interviu pentru InStyle, ca nu vrea sa astepte foarte mult pentru a juca din nou rolul Carrie Bradshaw. "Nu este o decizie care poate fi amanata foarte mult. Nu vreau sa fiu nevoita sa port o rochie foarte larga", a spus Parker.

"Cred ca este o poveste foarte frumoasa, extraordinara. Ramane de vazut daca o vom spune sau nu", a spus Sarah Jessica Parker in luna mai.

Jennifer Hudson, in varsta de 33 de ani, este castigatoarea unui premiu Oscar pentru cel mai bun rol secundar feminin, a unui Glob de Aur si a unui premiu BAFTA pentru interpretarea ei din musicalul "Dreamgirls". Cariera fostei participante la concursul "American Idol" si-a continuat cursul ascendent, Hudson aparand, in 2008, si in filmele "Totul despre sex" si "The Secret Life of Bees". De asemenea, in februarie 2009, ea a castigat un premiu Grammy pentru albumul de debut care ii poarta numele, lansat in 2008.

Citeste si:
Black Coffee a câștigat premiul Grammy pentru Cel mai bun album de...
Black Coffee a câștigat...

Filmul "Sex and the City 2" a prezentat noile aventuri ale celor patru protagoniste, care petrec cateva zile de vacanta intr-un hotel de lux din Abu Dhabi. Casatoria personajului jucat de Sarah Jessica Parker trece printr-o perioada dificila, dupa ce Carrie Bradshaw se intalneste cu fostul ei iubit, Aiden, in opulentul oras din Orientul Mijlociu, insa ea si Mr. Big reusesc pana la urma sa isi rezolve problemele din casnicie. Presa internationala specula la inceputul anului ca al treilea film din franciza va prezenta felul in care Carrie si Mr. Big vor ajunge sa isi mareasca familia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.