Presedintele rus Vladimir Putin vrea sa transforme regiunea ucraineana Donbas intr-o noua Transnistrie sau Abhazie pentru a speria investitorii straini, a declarat sambata premierul ucrainean, Arseni Iateniuk, citat de agentia Zik in pagina electronica.

Presedintele rus destabilizeaza situatia in Ucraina pentru a speria investitorii straini, a declarat Iateniuk, citat de postul de televiziune Espreso. Miliarde de dolari vor fi necesari pentru a reconstrui infrastructura distrusa de separatisti in estul Ucrainei, scrie MEDIAFAX.

Putin vrea sa creeze un fel de Abhazie, Osetie sau Transnistrie in Donbas pentru a transforma regiunea intr-un punct sensibil pentru Ucraina si a opri parcursul tarii spre Europa, a apreciat premierul.

Cand oamenii de afaceri occidentali vad tancuri rusesti cu drapelul rus in Donbas, proiecteaza aceasta imagine asupra intregii Ucraine si se gandesc de doua ori inainte de a investi aici. Putin este constient de acest lucru, a conchis premierul ucrainean.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.