O fetita in varsta de sapte a murit, in timp ce fratele ei, care implinea sambata noua ani, a fost dat disparut dupa o eruptie a unui vulcan noroios.
Cei doi copii se plimbau cu tatal lor pe un deal al rezervatiei naturale Macalube, o zona vulcanica de la nord de Agrigente, cand toti trei au fost surprinsi de o minieruptie si au fost luati de noroi.

Tatal a scapat nevatamat, dar cadavrul fetitei a fost gasit la scurt timp dupa eruptie, in timp ce baietelul, care isi sarbatorea sambata ziua de nastere, era in continuare disparut, a precizat presa locala. Pentru moment, autoritatile nu au putut fi contactate. Rezervatia Macalube incearca sa protejeze micii vulcani care erup noroi rece si care in majoritatea timpului au un aspect linistit.

Potrivit presei, rezervatia a fost inchisa timp de cateva saptamani in august din cauza unei activitati subterane intense, informeaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.