Cher si-a amanat, din cauza unei infectii virale acute, mai multe concerte din turneul sau din America de Nord
Medicii au diagnosticat-o pe vedeta americana cu "o infectie virala acuta, iar Cher trebuie sa stea la pat mai multe zile", precizeaza comunicatul dat publicitatii de reprezentantii cantaretei. Artista in varsta de 68 de ani, care, in 2002, a pornit intr-un turneu de adio, pe care inca nu l-a incheiat, a adaugat 14 concerte la lista de spectacole pe care ar urma sa le sustina, dupa ce a petrecut doua luni pe drum pentru o serie de show-uri care s-a terminat la mijlocul lunii iulie, sscrie MEDIAFAX.

Cher a amanat primele concerte, care ar fi trebuit sa aiba loc joi, la Albany, in statul New York, si sambata, in New Hampshire, mai scrie in comunicatul de presa, unde este precizat ca spectacolele vor avea loc in luna octombrie. Artista americana trebuie sa isi inceapa turneul pe 15 septembrie, in Allentown, Pennsylvania, urmand sa sustina si doua spectacole in New York, la faimoasa Madison Square Garden. Dupa ce a debutat in anii '60, in duet cu sotul ei Sonny, cunoscand succesul cu hitul "I Got You Babe", Cher a imbratisat cariera solo, care i-a adus celebritatea mondiala, cu peste 100 de milioane de albume vandute in toata lumea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.