Daca nu este combatut la nivel international terorismul risca sa se extinda in Europa si Statele Unite, avertizeaza regele Arabiei Saudite.
Intr-un discurs sustinut in orasul sau natal, Jeddah, in prezenta ambasadorilor acreditati la Ryad, regele Arabiei Saudite le-a cerut diplomatilor sa transmita guvernelor nationale un mesaj cu privire la pericolul reprezentat de terorism. "Terorismul trebuie combatut cu forta, ratiune, in cel mai scurt timp", a atras atentia suveranul saudit. Liderii lumii ar trebui sa raspunda in cel mai scurt timp pericolului reprezentat de terorism, inainte ca acesta sa se extinda dincolo de granitele Orientului Mijlociu, a avertizat regele Abdallah. "Teroristii nu dau dovada de umanitate", a atras atentia regele saudit.

Regele Arabiei Saudite a condamnat, in discursul sau, asasinatele in masa si decapitarile care au loc "zi si noapte" in Orientul Mijlociu, incalcand "invataturile lui Allah". Suveranul saudit a atras atentia ca atrocitatile nu se vor opri aici, cu teroristi care vor comite atentate sinucigase. "Sunt convins ca vor ajunge in Europa intr-o luna", a afirmat regele Abdallah. El a adaugat ca Statele Unite vor fi, de asemenea, vizate, la o luna dupa Europa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.