Germania va lua noi masuri pentru a expulza cetatenii europeni care fraudeaza sistemul german de securitate sociala sau comit alte infractiuni.

Persoanele expulzate conform noilor reglementari nu vor mai putea intra din nou in Germania. Aliatii bavarezi ai cancelarului german Angela Merkel, Uniunea Crestin Sociala (CSU), au cerut de mai multe luni o politica de expulzare a imigrantilor din alte state ale Uniunii Europene care comit infractiuni.

"Noi sustinem libera circulatie in UE (...), dar nu vom tolera abuzuri", a declarat pentru Passauer Neue Presse liderul grupului CSU din Bundestag, Gerda Hasselfeldt. In cadrul reuniunii de miercuri a Guvernului, ministrii vor aloca 250 de milioane de euro pentru orasele care se confrunta cu numere mari de imigranti din alte state UE.

Unele orase se confrunta cu numere mari de imigranti din state din estul UE, precum Romania si Bulgaria. Orasele vor primi de asemenea sprijin pentru combaterea problemelor ca munca fara documente legale.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.