Arnold Schwarzenegger, Sylvester Stallone si Seth Rogen se numara printre cele 200 de staruri din industria de divertisment care au semnat o petitie ce face parte dintr-o campanie pentru pace in Orientul Mijlociu.

Documentul, initiat de The Creative Community For Peace, semnat de numeroase vedete din toate ramurile industriei de divertisment, cere incheierea imediata a infruntarilor violente dintre fortele militare israeliene si trupele palestiene din Fasia Gaza.

In aceasta petitie, starurile din muzica, film si televiziune au cerut politicienilor sa gaseasca o solutie pentru a pune capat acestui conflict armat.

"Noi, semnatarii acestei scrisori, suntem profund intristati de uriasele pierderi de vieti suferite de israelieni si palestinieni in Gaza. Suntem indurerati de pierderile suferite de ambele tabere din conflict si speram sa fie gasita o solutie care sa aduca pacea in regiune. In timp ce reafirmam cu tarie angajamentul nostru pentru pace si dreptate, trebuie de asemenea sa reafirmam opozitia noastra ferma fata de ideologia urii si a genocidului. Sprijinim cu totii valorile democratice si speram ca puterea vindecatoare si transformatoare a artelor va putea fi folosita pentru a construi poduri ale pacii", se afirma in aceasta petitie.

Printre ceilalti semnatari ai proclamatiei se afla si alte nume mari de la Hollywood, precum Kelsey Grammer, Minnie Driver, Mayim Bialik si Joel si Benji Madden.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.