Nouasprezece palestinieni, intre care patru copii, au fost ucisi joi intr-o serie de raiduri israeliene asupra Fasiei Gaza, inclusiv unul care a vizat un cimitir unde se desfasura inmormantarea unor persoane ucise anterior, au anuntat serviciile de salvare din Gaza.

Patru palestinieni au fost ucisi in raidul asupra unui cimitir unde isi inmormantau rudele ucise anterior, bilantul total al victimelor de la inceputul ofensivei israeliene in Fasia Gaza, la 8 iulie, ajungand astfel la 2.069.

Armata israeliana a afirmat la randul sau ca "au fost vizati combatanti intr-un cimitir din centrul Gaza, in timp ce incercau sa lanseze rachete".

Pe de alta parte, un barbat si un copil de 13 ani au fost ucisi in nordul Fasiei Gaza, in timp ce doi barbati si trei copii au murit in urma unui tir cu rachete al aviatiei israeliene asupra orasului Gaza.

Un alt raid asupra taberei de refugiati de la Nuseirat (centru) s-a soldat cu un mort, potrivit serviciilor de salvare palestiniene. In cursul diminetii, un raid israelian a distrus un imobil din Rafah, provocand moartea a cel putin sapte palestinieni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.