O femeie din Nigeria, care a ajuns in Turcia, la bordul unui avion, a fost plasata in carantina, fiind suspectata de infectare cu virusul Ebola, pe aeroportul Atatürk din Istanbul, relateaza cotidianul Hürriyet, in editia electronica.

Femeia a generat panica intr-un avion care zbura din Lagos catre Istanbul in momentul in care s-a constatat ca avea febra.

Paramedicii au urcat la bordul avionului in momentul in care acesta a aterizat la Istanbul si au plasat-o pe femeie si pe copilul acesteia in carantina, dupa debarcarea celorlalti pasageri. Femeia, care ar fi insarcinata, a fost dusa la spital pentru a se stabili daca este infectata cu Ebola.

Purtatorul de cuvant al Turkish Airlines, Ali Genç, a confirmat incidentul pe contul sau de Twitter. "Avionul a fost dezinfectat ca masura de precautie", a precizat el.

Virusul, care se raspandeste prin contact direct cu sangele sau fluidele corporale ale persoanei infectate, a provocat moartea a 1.013 persoane si infectarea altor 1.848, potrivit Organizatiei Mondiale a Sanatatii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.