Un copil de cateva luni a patruns in curtea Casei Albe, provocand o alerta de securitate si intarziind discursul presedintelui Barack Obama pe tema crizei din Irak.

Copilul, care are doar cateva luni, a reusit, intr-un moment de neatentie a parintilor, sa treaca printre gratiile gardului care inconjoara sediul Presedintiei SUA si sa intre in sectorul nordic al Casei Albe, relateaza CNN, citat de MEDIAFAX.

Copilul este al unui cuplu care se afla in vizita in capitala Statelor Unite.

Din cauza incidentului, agentii Secret Service au fost nevoiti sa declanseze o alerta de securitate, iar presedintele Barack Obama a intarziat cu discursul pe tema crizei din Irak.

"Vom astepta pana va invata sa vorbeasca pentru a-l putea interoga; intre timp, copilul a fost reunit cu familia", a glumit Edwin Donovan, purtatorul de cuvant al Secret Service.

Incidentele de securitate sunt frecvente in perimetrul Casei Albe, dar este prima data cand o astfel de alerta este declansata de un copil de cateva luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.