Actrita americana Susan Sarandon a inceput sa ia lectii de box si intra adeseori in ring pentru a practica acest sport cu scopul de a-si mentine silueta.

Vedeta americana, in varsta de 67 de ani, care va deveni pentru prima data bunica la sfarsitul acestei luni, atunci cand va naste fiica ei, Eva Amurri Martino, spune ca a inceput sa faca box intrucat isi doreste sa se mentina cat mai supla.

"Cineva mi-a oferit o lectie de box drept cadou, apoi eu am continuat si mi-a placut. Imi plac salile de box. Este amuzant sa-i vezi in jur pe toti acei pugilisti si e amuzant sa lovesti - e un exercitiu fizic!", a declarat Susan Sarandon pentru revista People.

Actrita americana a dezvaluit cu aceasta ocazie si cateva dintre secretele aflate in spatele aspectului ei fizic tineresc: "Daca vrei sa imbatranesti cu gratie, trebuie sa nu fumezi tigarete si, probabil, sa razi mult, sa faci exercitii fizice, sa mananci sanatos si sa te feresti de soare. Acestia ar fi factorii principali. La fel cum ar fi si sa ai o echipa de machiaj extraordinara si o echipa de coafeze - acesta este adevaratul secret".

"Ma ajuta si faptul ca locuiesc la New York, pentru ca merg pe jos foarte mult. Merg si pe bicicleta, pe West Side Highway, si petrec 30 de minute pe banda de alergat in fiecare zi", a adaugat Susan Sarandon.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.