Premierul israelian Benjamin Netanyahu a decarat sambata ca armata israeliana va continua operatiunile sale impotriva Hamas in Fasia Gaza "atat timp cat va fi necesar" si cu "toata forta de care va fi nevoie", relateaza AFP.

"Am promis de la bun inceput revenirea la calm pentru toti cetatenii Israelului si vom continua sa actionam, pentru a atinge acest obiectiv. Aceasta va dura atat timp cat va fi necesar si vom utiliza toata forta de care va fi nevoie", a afirmat Netanyahu, potrivit MEDIAFAX.

"Operatiunea continua, armata continua operatiunile sale pentru a-si indeplini misiunea. Scopul este revenirea la calm si securitatea tuturor cetatenilor israelieni", a insistat premierul.

Hamas, de asemenea, a declarat sambata seara ca va continua luptele in Fasia Gaza pana la "atingerea tuturor obiectivelor" sale, potrivit unui purtator de cuvant al miscarii islamiste.

"Netanyahu vrea sa revendice pe nedrept o victorie a Guvernului si armatei sale", a apreciat acest purtator de cuvant, Fawzi Barhum, comentand declaratiile premierului israelian.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.