Un avion al companiei Air France, care a plecat de la Paris in jurul orei 16.00 si urma sa aterizeze la Bucuresti la 19.15, a fost intors dupa o ora de zbor, pasagerilor spunandu-li-se ca lipsea o persoana, care avea insa bagaj la cala, dar si ca a fost o problema tehnica.

Avionul a decolat cu o intarziere de 30 de minute. Dupa aproximativ o ora de zbor, avionul a fost intors la Paris, pasagerilor spunandu-li-se de catre membrii echipajului ca lipseste o persoana care are insa bagaj la cala, a declarat pentru MEDIAFAX unul din pasageri.

Dupa ce a aterizat la Paris, fortele de ordine au descins in aeronava pentru a face verificari, iar pasagerilor li s-a spus la acel moment ca este o problema la computerul de bord.

Zborul cu 131 de pasageri a fost anulat, a declarat directorul de comunicare al Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Valentin Iordache. Acesta a mai spus ca nu a fost indicat un motiv de catre Air France pentru acest lucru.

Pe site-ul Air France se arata insa ca zborul 1588 Paris - Bucuresti a fost intors si anulat din cauza unei greve a angajatilor companiei aeriene.

Pasagerii, majoritatea romani, vor petrece noaptea la Paris, urmand ca, duminica, sa fie impartiti in trei grupuri si sa vina la Bucuresti cu trei curse Air France.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.