Armata israeliana a anuntat vineri incetarea armistitiului cu Hamas din Fasia Gaza, unde unul dintre soldatii sai a fost probabil rapit, iar Egiptul a informat oficialii palestinieni ca amana negocierile prevazute la Cairo intre delegatia israeliana si palestiniana.

Intrebat daca armistitiul de 72 de ore, care a intrat in vigoare la ora 08.00 (08.00, ora Romaniei), s-a incheiat, purtatorul de cuvant al armatei Peter Lerner a raspuns afirmativ.

Pe de alta parte, Egiptul a informat vineri oficialii palestinieni ca amana negocierile prevazute la Cairo intre delegatia israeliana si palestiniana, dupa ce Israelul a informat despre capturarea unuia dintre soldatii sai, potrivit unui reprezentant al Jihadului Islamic.

"Egiptenii au contactat Jihadul Islamic si au spus ca Israelul i-a informat ca un soldat a fost capturat", a afirmat Ziad al-Nakhale. "Discutiile au fost amanate", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.