Rusia a transmis o nota oficiala de protest Ucrainei dupa ce obuze trase de armata ucraineana au cazut pe teritoriul rus, Moscova cerand o investigatie completa in acest caz, relateaza Interfax.

"Cladirea punctului vamal Gukovo, in regiunea Rostov, a suferit daune semnificative din cauza obuzelor. In timpul incidentului, in punctul vamal erau refugiati ucraineni", a reactionat Ministerul rus de Externe, precizand ca nu s-au inregistrat victime, transmite MEDIAFAX.

"Partea rusa a transmis o nota de protest fata de provocarile de acest tip facute de partea ucraineana, care incalca fundamental reglementarile internationale. Moscova cere partii ucrainene sa renunte la aceste provocari, sa investigheze cu atentie incidentul si sa ii pedepseasca dur pe cei responsabili", subliniaza Ministerul de Externe de la Moscova.

Trei obuze de mortiera lansate de armata ucraineana au cazut sambata pe teritoriul Rusiei, in zona unui punct vamal si intr-un sat, a anuntat Politia de frontiera rusa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.