Rian Johnson este dorit de compania de productie Lucasfilm pentru a scrie si a regiza urmatoarele doua filme din viitoarea trilogie "Razboiul stelelor" - "Razboiul stelelor VIII" si "Razboiul stelelor IX".

Rian Johnson ar prelua astfel functia de regizor pentru franciza science-fiction de la actualul cineast, J.J. Abrams, care a insinuat anterior ca nu se va ocupa decat de "Razboiul stelelor VII", primul lungmetraj din trilogie, care se filmeaza in prezent la Pinewood Studios din Marea Britanie si va avea premiera pe 18 decembrie 2015.

Seria "Star Wars", creata de George Lucas, una dintre cele mai profitabile francize din istoria cinematografiei, a generat incasari de peste 4,4 miliarde de dolari in box office-ul mondial, dupa lansarea pe marile ecrane a primului film din serie, in anul 1977.

Regizorul Rian Johnson s-a nascut in Maryland, Statele Unite ale Americii, pe 17 decembrie 1973. Printre filmele regizate de el se numara "Looper: Asasin in viitor" (2012), "Fratii Bloom/ The Brothers Bloom" (2009) si "Codul mortii/ Brick" (2005).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.