Rude ale pasagerilor zborului MH370 vor sa ofere suma de cinci milioane de dolari oricarei persoane detine informatii despre el.

O campanie de colectare de fonduri a fost lansata pe site-ul Indiegogo, au anuntat rude ale celor dati disparuti intr-un comunicat, conform MEDIAFAX.

Avionul a fost dat disparut la 8 martie, la putin timp dupa ce a decolat de la Kuala Lumpur cu destinatia Beijing, cu 239 de persoane la bord.

Boeingul 777 s-ar fi prabusit in sudul Oceanului Indian, in directia opusa fata de traiectorie, insa cele trei luni de cautari nu au permis localizarea epavei si nici gasirea vreunor fragmente, iar unele familii cred ca autoritatile din tarile vizate le ascund adevarul.

"Suntem convinsi ca undeva, cineva stie ceva, iar noi speram ca aceasta recompensa va determina aceasta persoana sa iasa din umbra", a declarat Ethan Hunt, incarcinat cu proiectul "Reward MH370" ("Recompensa MH370").

Dupa saptamani de cautare aeriana si submarina fara rezultat in apele agitate din sudul Oceanului Indian, experti insarcinati cu ancheta asupra disparitiei avionului lucreaza la recalcularea traiectoriei probabile a avionului.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.