Presedintele rus Vladimir Putin a ironizat-o miercuri pe Hillary Clinton, fostul secretar de Stat american, despre care a afirmat ca este o femeie "slaba" .

Hillary Clinton, care este considerata o pretendenta serioasa la succesiunea lui Barack Obama la Casa Alba, in 2016, declara in martie ca Putin cauta sa "retraseze" frontierele Europei de Est, asa cum a facut Adolf Hitler in anii '30.

"E mai bine sa nu intri intr-o disputa cu femeile. Insa doamna Clinton nu a fost niciodata eleganta in declaratii. Cu toate acestea, ne-am intalnit dupa aceea si am purtat discutii cordiale la diferite evenimente internationale", a declarat ironic presedintele rus, care isi cultiva imaginea de macho si care s-a facut remarcat uneori printr-iun limbaj inflorit si formule-soc.

"Atunci cand oamenii depasesc limitele o fac nu pentru ca sunt prea puternici, ci pentru ca sunt prea slabi. Dar poate ca slabiciunea nu este cea mai rea dintre caracteristici pentru o femeie", a continuat el zambind, conform MEDIAFAX.

"Cand aud asemenea declaratii ma gandesc ca cei care le fac nu au niciun argument de valorificat. In ceea ce priveste politica americana, este clar ca Statele Unite continua politica cea mai agresiva si mai dura, pentru a-si apara interesele", a subliniat presedintele rus.

Rusia, care a anexat Crimeea, o provincie din sudul Ucrainei, in urma unui referendum, este acuzata de catre Occident ca destabilizeaza estul Ucrainei, o zona in care separatisti prorusi au preluat controlul asupra mai multor orase.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.