Armata ucraineana a decis suplimentarea trupelor si a echipamentelor de lupta la frontiera cu Rusia si la granita cu regiunea separatista moldoveana Transnistria, anunta Mikola Litvin, seful Serviciului ucrainean pentru protejarea frontierelor.

Guvernul ucrainean a decis trimiterea de echipamente militare suplimentare la frontiera cu Rusia, argumentand ca este necesara oprirea combatantilor separatisti care incearca sa patrunda pe teritoriul ucrainean.

Potrivit lui Mikola Litvin, Administratia de la Kiev a inceput sa trimita personal suplimentar si echipamente militare si la frontiera cu Republica Moldova, doar pe segmentul regiunii separatiste Transnistria, unde sunt stationati militari rusi.

Confruntari militare au avut loc in ultimele zile la frontiera dintre Ucraina si Rusia, intre serviciile de securitate ucrainene si insurgenti prorusi. Conform autoritatilor ucrainene, bilantul schimburilor de focuri din aceasta zona este de 12 morti.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.