Liderul UKIP Nigel Farage a declarat joi ca are o "problema uriasa" cu Romania, alimentand acuzatii de rasism adresate formatiunii eurofobe pe care o conduce, relateaza postul CNBC.

"Nu am probleme cu romanii. Am o problema uriasa cu Romania", a declarat pentru CNBC Farage, care militeaza ca Marea Britanie sa paraseasca Uniunea Europeana, transmite MEDIAFAX.

Partidul Independentei Regatului Unit (UKIP) a obtinut victoria in urma alegerilor europene, cu scorul de 27.5%, invingand cele trei partide traditionale britanice - conservatorii, laburistii si liberal-democratii. Formatiunea si-a centrat campania impotriva imigratiei, subliniind asupra numarului mare de imigranti din Europa.

Farage a declarat joi pentru CNBC ca "organizatii criminale cunoscute" din Romania s-au orientat spre Marea Britanie, dupa ce autoritatile au fost nevoite sa le permita intrarea din cauza reglementarilor UE cu privire la libera circulatie a persoanelor, bunurilor si serviciilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.