Un tren de pasageri, care se deplasa pe ruta Moscova-Chisinau, si unul de marfa s-au ciocnit, marti, in apropiere de Moscova, provocand cel putin doi morti si mai multi raniti, relateaza Russia Today, in pagina electronica.

UPDATE

Potrivit surselor citate de Interfax, trenul marfar se numeste "Romania", este gestionat de compania publica ucraineana Liski si circula cu regularitate pe ruta Romania-Ucraina-Rusia.

Conform Interfax, trenul marfar transporta piese ale filialei Renault Romania. Trenul de marfa a intrat in coliziune cu o garnitura feroviara de pasageri in zona Naro-Fominsk - Bokasovo, in apropiere de Moscova.

"Saisprezece vagoane ale Trenului marfar 1484 au deraiat din cauza unei defectiuni a liniei, lovind din lateral un tren de pasageri care circula pe ruta Moscova-Chisinau", a comunicat Departamentul Transporturilor din regiunea Moscova, citat de RIA Novosti.

Bilantul preliminar al accidentului feroviar este de cel putin noua morti si 45 de raniti.



"Informatiile initiale sugereaza ca sunt mai multe persoane decedate si ranite", a declarat o sursa din cadrul politiei, citata de Itar-Tass, in pagina electronica.

Serviciul de presa al Departamentului Politiei Transporturilor a anuntat ca trenurile s-au ciocnit intre statiile Bekasovo si Naro-Fominsk, situate la circa 55 de kilometri de centrul Moscovei, scrie mediafax.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.