Helene Pastor, membra a uneia dintre cele mai bogate familii din principatul Monaco a fost grav ranita intr-un atac comis in fata unui spital din Nisa, in sud-estul Frantei.

In acelasi atac a fost grav ranit si soferul lui Helene Pastor.

In momentul atacului, femeia, in varsta de aproape 70 de ani, iesea din masina aflata in parcarea spitalului L'Archet, unde isi vizitase fiul spitalizat, Gildo Pallanca Pastor. Acesta este, printre altele, presedintele constructorului de masini sport electrice Venturi Automobiles. Anchetatorii sugereaza o "capcana" vizand-o pe Helene Pastor sau pe soferul sau. Doi dintre atacatori au provocat o ambuscada si au fugit pe jos, potrivit martorilor oculari, a anuntat politia.

In urma atacului, Helene Pastor si soferul sau au fost transportati la spitalul Saint-Roch, din centrul orasului. Medicii sunt rezervati in ceea ce priveste evolutia starii de sanatate a soferului, a anuntat o sursa apropiata dosarului.

Printul Albert al II-lea de Monaco si-a exprimat marti seara, intr-un comunicat, "puternica emotie la vestea atacului in care au fost vizati Helene Pastor si soferul sau". Suveranul a transmis un mesaj de sustinere pentru familiile celor doi.

Helene Pastor este una dintre mostenitoarele celei mai bogate familii din Monaco, avand afaceri in special in contructii si in domeniul imobiliar.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.