Vladimir Putin a avertizat marti ca noile sanctiuni americane si europene ar putea afecta intreprinderile occidentale care activeaza in Rusia.

"Daca aceasta (situatie) va continua, va trebui, desigur, sa vedem cum (societatile straine) activeaza in Federatia Rusa, in special in domeniile-cheie ale economiei ruse, precum cel energetic", a declarat Putin, dand asigurari ca nu nu exista "nici formatori rusi, nici unitati speciale si nici trupe" rusesti in Ucraina.

Intr-o alocutiune televizata, numarul unu rus a mai spus ca spera ca observatorii OSCE (Organizatia pentru Securitate si Cooperare in Europa) retinuti de militanti prorusi in Ucraina vor fi eliberati in curand.

"Cei care sunt implicati ar trebui sa traga concluzii din ceea ce se intampla", a adaugat Putin.

"Daca Guvernul, sau cei care acum isi spun guvern, au invitat astfel de observatori (...), atunci (acesti observatori) ar trebui sa inteleaga ca au intrat intr-o zona de conflict, in regiunea unei tari care nu recunoaste legitimitatea autoritatilor", a spus el.

"Ei ar fi trebuit sa se gandeasca mai inainte si sa se puna de acord (in privinta misiunii) cu persoanele care controleaza acest teritoriu", a afirmat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.