Sapte rachete au fost lansate, luni, din Fasia Gaza inspre Israel, potrivit armatei israeliene care a ripostat cu un raid aerian asupra mai multor zone asociate Hamas in enclava palestiniana.

Rachetele au cazut in regiunea Negev, in sudul Israelului, dintre care doua in orasul Sderot, unde au avariat usor un drum intr-un sector rezidential, potrivit armatei si politiei israeliene.

Aviatia israeliana a ripostat atacand "doua instalatii de activitati teroriste in sudul Fasiei Gaza si o a treia in centru", a anuntat armata, asigurand ca tintele vizate au fost lovite.

Surse din cadrul serviciilor de securitate din Gaza au evocat atacuri aeriene pe un teren gol in tabara de refugiati din Nuseirat (centru) si impotriva unei baze a aripii armate a Hamas la Khan Yunis (sud), provocand doi raniti usor.

Sursele palestiniene au anuntat, de asemenea, tiruri operate de marina israeliana impotriva bazei Khan Yunis, dar armata nu a confirmat.

Fortele Hamas au evacuat bazele de teama unor noi raiduri, a precizat o sursa din cadrul serviciilor de securitate palestiniene.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.