Interventia fortelor speciale ucrainene impotriva militantilor prorusi din estul Ucrainei s-a soldat cu morti si raniti de ambele parti, anunta ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov.

"Operatiunea antiterorista lansata de fortele guvernamentale impotriva militantilor prorusi s-a soldat cu morti si raniti de ambele parti", a declarat Avakov pe pagina sa de Facebook.

"Un agenti al Serviciului ucrainean de securitate (SBU) a fost omorat, iar alti cinci membri ai fortelor de ordine au fost raniti", a precizat Avakov, citat de AFP.

"In randul separatistilor, exista un numar necunoscut de victime", a adaugat ministrul.

O operatiune "antiterorista" a fost lansata in orasul ucrainean Slaviansk, impotriva militantilor prorusi care ocupa sedii ale serviciilor de securitate, a anuntat duminica dimineata ministrul ucrainean de Interne, Arsen Avakov. "O operatiune antiterorista a inceput la Slaviansk", a scris, pe Facebook, Arsen Avakov. "La operatiune participa unitati ale fortelor speciale. Locuitorii sunt rugati sa nu iasa din case si sa stea departe de ferestre", a adaugat ministrul de Interne.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.