Alte unitati rusesti vor parasi in curand frontiera ucraineana, a anuntat joi ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, amintind ca "nu exista restrictii" in ceea ce priveste miscarea trupelor rusesti in Rusia.

"Cand isi vor incheia misiunile care le-au fost incredintate, alte unitati vor reveni la bazele lor", a afirmat seful diplomatiei ruse in cursul unei conferinte de presa organizate dupa intalnirea cu omologul sau kazah.

Un prim batalion a parasit deja frontiera cu Ucraina pentru a merge in regiunea Samara, mai la est, unde isi are baza, a anuntat luni Vladimir Putin intr-o discutie prin telefon cu cancelarul german Angela Merkel.

"In ceea ce priveste miscarea trupelor pe teritoriul Federatiei ruse, nu exista restrictii si partenerii nostri occidentali recunosc ca, din punct de vedere juridic, nu sunt probleme. Nu dramatizez acest subiect, asa cum incearca sa faca autoritatile ucrainene si protectorii lor din Vest", a adaugat el.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.