In cursul unei vizite a presedintelui Barack Obama in Miami, agenti in stare de ebrietate ai Serviciului prezidential american de protectie (Secret Service) au fost implicati intr-un accident rutier.

Incidentul a avut loc pe 7 martie, in timpul unei vizite a lui Barack Obama in Miami. Doi ofiteri ai Secret Service specializati in eliminarea teroristilor lunetisti au consumat bauturi alcoolice si au fost implicati intr-un accident rutier, conform unor martori. Soferul nu a fost arestat.

Dezvaluirile au fost facute in contextul incidentului produs zilele trecute in Amsterdam, unde un agent al Secret Service a ajuns beat la hotel si a avut nevoie de ajutorul angajatilor hotelului pentru a ajunge in camera, scrie MEDIAFAX.

Secret Service inca incearca sa isi refaca imaginea dupa scandalul de acum doi ani, cand agenti ai Serviciului au apelat la serviciile unor prostituate in Cartagena, Colombia.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.