Un vanzator de frigarui din nord-estul Chinei provoaca un interes neasteptat pe Internet, dupa dezvaluirea in presa a uimitoarei asemanari cu liderul nord-coreean Kim Jong-un.

Fotografia acestui vanzator stradal, plinut si purtand parut tuns ca Kim Jong-un - ras la timple si carare pe mijloc -, a fost publicata in diverse ziare chinezesti, citate de MEDIAFAX.

Vanzatorul are si alte puncte comune cu liderul nord-coreean, si anume faptul ca poarta haine croite in stil Mao si fumeaza.

Mii de navigatori pe Internet au comentat cu umor fotografiile in care chinezul apare in spatele gratarului incins, caruia i-au gasit si o porecla "Sunca Mare III", o referire la transmiterea de tip dinastic a puterii la Phenian. Kim Jong-un i-a urmat la putere tatalui sau, Kim Jong-il (1941-2011), la randul sau mostenitor al tatalui sau.

Kim Jong-un, care seamana mult, la aceasta varsta, cu bunicul sau, Kim Il-sung (1912-1994), are reputatia ca traieste o viata de lux.

Insa nu este si cazul vanzatorului de frigarui, care isi asteapta clientii asezat umil pe un scaun din plastic, in orasul Shenyang (nord-est).

Numerosi navigatori pe Internet ii preconizeaza o cariera frumoasa in cinema, ca dublura a dictatorului nord-coreean.

Un vanzator de frigarui din nord-estul Chinei provoaca un interes neasteptat pe Internet, dupa dezvaluirea in presa a uimitoarei asemanari cu liderul nord-coreean Kim Jong-un


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.