Potrivit unui purtator de cuvant al marinei ucrainene, Serghii Bogdanov, aproximativ 200 de membri ai militiilor proruse au ocupat miercuri dimineata sediul marinei ucrainene din Sevastopol, in Crimeea, fara sa se traga insa vreun foc de arma.

"Sunt aproximativ 200, unii cu cagule. Nu sunt inarmati si nu a fost tras niciun foc de arma de partea noastra", a explicat el.

"Ofiterii s-au baricadat in interiorul cladirii si negocierile sunt in curs", a continuat Bogdanov.

"Chiar daca avem autorizatie sa ne folosim armele pentru a ne apara, nu o facem si nu o vom face", a precizat el. Potrivit agentiei de presa oficiale ruse Itar-Tass, militantii au inaltat un drapel al Rusiei pe sediul marinei ucrainene .

Militarii ucraineni au parasit, miercuri, sediul marinei din Sevastopol

Unul dintre soldati avea lacrimi in ochi la vederea drapelului rus arborat pe cladire, care l-a inlocuit pe cel ucrainean.

Aproximativ 200 de militanti prorusi au ocupat miercuri dimineata sediul marinei ucrainene din Sevastopol, in Crimeea, fara sa se traga insa vreun foc de arma, a declarat un purtator de cuvant al marinei ucrainene, Serghii Bogdanov.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.