Grupuri islamiste afiliate retelei teroriste Al-Qaida l-au amenintat cu moartea pe presedintele Frantei, Francois Hollande, in contextul interventiilor militare franceze din Africa, Palatul Elysee anuntand ca serviciile de securitate franceze sunt "extrem de vigilente".

Platforma Mediatica a Mujahedinilor, o grupare afiliata retelei Al-Qaida, a lansat amenintari la adresa presedintelui Hollande, in contextul interventiilor antiteroriste franceze din Mali si Republica Centrafricana. "Ii indemnam pe lupii solitari din Franta sa il execute pe capul ateismului si al infractionalitatii. Terorizati administratia lui rau-famata, aruncati-i in aer si faceti-i sa se teama!", a comunicat organizatia terorista.

"Nici Hollande, nici soldatii lui nu vor avea pace in Franta atat timp cat musulmanii din Mali si din Republica Centrafricana nu vor avea pace in tarile lor", adauga organizatia islamista.

"Nu este prima data cand apar astfel de amenintari, suntem extrem de vigilenti", afirma surse din anturajul presedintelui François Hollande.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.